browser icon
You are using an insecure version of your web browser. Please update your browser!
Using an outdated browser makes your computer unsafe. For a safer, faster, more enjoyable user experience, please update your browser today or try a newer browser.

Manege

Manege aan de rand van de Loonse en Drunense Duinen

Maaike’s ADventure Stallen is voorzien van 2 verlichte buitenbakken, 4 paddocks met schuilmogelijkheden, een longeerring en een grote wei. Wij bevinden ons op slechts 500 meter van Natuurpark “De Loonse en Drunense Duinen”. Het is een gezellige, kleinschalige manege waar velen (leren) paardrijden. Sinds 2008 is Maaike Buschman eigenaresse van de manege. Zij heeft deze na het overlijden van Ad van Bladel overgenomen.

Nationaal Park “De Loonse en Drunense Duinen”
Vanaf de manege is het slechts 5 minuten lopen naar “De Loonse en Drunense Duinen”. In dit 35 m2 kilometer tellende bos- en duingebied bevindt zich ruim 100 km aan ruiter- en menpaden. Het is een prachtige omgeving om buitenritten te maken. Het stuifzand gebied is vrij toegankelijk, mits je in het bezit bent van een ruiterpas van natuurmonumenten.

Meer weten?
Op deze website vind je veel informatie. Wil je je paard of pony bij ons stallen, een buitenrit plannen of paardrijlessen bij ons komen volgen? Bel dan naar 06-22394595 voor het maken van een afspraak!